ELECTROCOMPANIET LANSERER INNOVATIV MONO EFFEKTFORSTERKER: AW 300 M

ELECTROCOMPANIET LANSERER INNOVATIV MONO EFFEKTFORSTERKER: AW 300 M

Den ledende norske produsenten Electrocompaniet, kjent for sitt høykvalitets HiFi-utstyr produsert utelukkende i sin eget toppmoderne fabrikk i Norge, er stolte av å kunngjøre lanseringen av sin banebrytende mono effektforsterker, AW 300 M.

Som en foregangsbedrift innen lydteknologi og innovasjon har Electrocompaniet tatt et betydelig skritt fremover med AW 300 M, en omhyggelig ny-konstruert effektforsterker designet fra grunnen av som en mono modell. Dette nye produktet bygger på suksessen til AW 800 M, og tilbyr en mer kompakt formfaktor, noe som gjør det eksepsjonelt enkelt å innlemme i ethvert avansert lydsystem.

 

Hovedfunksjoner til AW 300 M:

 

  1. Effekt: AW 300 M leverer formidable 300 watt i 8 ohm, og sikrer uovertruffen ytelse i et elegant og kompakt design.
  2. Signatur Electrocompaniet-design: Denne monoblokk-effektforsterkeren viser en oppdatert, men umiskjennelig Electrocompaniet-design, som sømløst utfyller estetikken til både moderne og eldre Electrocompaniet-produkter.
  3. Avansert teknologi: AW 300 M har Electrocompaniets teknologi med høy intern sløyfebåndbredde, som ytterligere er forbedret med forsterkertrinn med ekstremt rask stigetid og høy båndbredde, som setter nye industristandarder for fremragende lyd.

Lanseringen av AW 300 M forsterker Electrocompaniets forpliktelse til å levere førsteklasses lydløsninger for audiofile og musikkentusiaster. Med sitt fokus på banebrytende teknologi, elegant design og presisjonsteknikk, fortsetter Electrocompaniet å redefinere grensene for high-fidelity-lyd.

 

LÆR MER PÅ PRODUKTSIDEN TIL AW 300 M