ELECTROCOMPANIET LANSERER NY, FLAGSKIP EFFEKTFORSTERKER

ELECTROCOMPANIET LANSERER NY, FLAGSKIP EFFEKTFORSTERKER

Samtidig med 50-årsjubileet til Electrocompaniet og 25-årsjubileet siden den legendariske AW600 NEMO ble lansert, lanseres AW 800 M!

AW 800 M er en 800 watt i 8 ohm monoblokkforsterker, som også kan kjøres i stereomodus, samt bi-amping-modus.

Forsterkeren har et oppdatert, men umiskjennelig og særegent Electrocompaniet-design som passer perfekt til alle nåværende og eldre Electrocompaniet-produkter. Den fantastiske lydytelsen til Electrocompaniet er betydelig forbedret i denne nye forsterkeren.

 Til tross for alle endringene og forbedringene som er gjort i AW 800 M, er det en ting som ikke har endret seg; Electrocompaniets unike designfilosofi og lydsignatur. AW 800 M benytter Electrocompaniets teknologi med høy intern sløyfebåndbredde, som ytterligere er forbedret med forsterkertrinn med ekstremt rask stigetid og høy båndbredde. I tillegg er det utviklet et nytt utgangstrinn som skjermer inngang og drivertrinnene fra lasten og gjør utgangen ekstremt stiv og upåvirket av tilkoblet last. En fordel med dette er at den interne negative tilbakekoblingen arbeider enda lettere enn tidligere, som igjen gir ekstremt lav forvrengning. Utgangstrinnet er bygget opp med 32 bipolare utgangstransistorer med høy båndbredde og strømstyrke som uanstrengt kan levere svært høy strøm til lasten.

 For å forsyne utgangstrinnet er strømforsyningen kraftig oppgradert og har nå en strømbank på totalt 210000 uF. Nettspenningen filtreres for både DC-strøm og RF-støy foran doble trafoer med økt internt trådtversnitt som også er magnetisk og elektrostatisk skjermet. Den interne jordreferansen er kraftig overdimensjonert og holdt helt ren for likeretterstrømmer og utgangsstrømmer. Resultatet er et veldig rent og støyfritt utgangssignal uavhengig av utgangseffekt, som gir et veldig stabilt lydbilde med utrolig sort bakgrunn uansett lydnivå.

 

En spennende ny egenskap ved AW 800 M er muligheten for å bytte driftsmodus til mono, stereo og bi-amping. På den måten kan du oppgradere systemet eller endre konfigurasjonen når du selv ønsker.

Andre oppgraderinger er automatisk stand-by funksjon, frontbelysning som kan slås av og på, valgbar 115/230V nettspenning samt triggerinngang og utgang.

Vi er sikre på at du vil bli betatt av AW 800 M og den musikalske nytelsen den vil gi deg fra første tone av et kjent musikkstykke.

 

 AW 800 M PRODUKTSIDE