Electrocompaniet

Service ingeniør / Serviceelektronikker Testing, feilsøking og service

   

 

Electrocompaniet er et kjendt brand som i 40 år har levert high-end audio systemer over hele verden. Over de siste år har vi utviklet en rekke teknologiplatformer innenfor high end video system, og i løpet av 2014 skal vi lansere vår nye satsning EC living

 

Electrocompaniet er selskap i samme konsern/eiere som Kopera Development og Westcontrol. Disse selskap samarbeider tett innenfor design og utvikling av nye produkter.  Til sammen utgjør vi en slagkraftig gruppe av ingeniører og designere, med lang erfaring, både nasjonalt og internasjonalt. Våre team jobber med en rekke prosjekter med ulike nivåer av kompleksitet som involverer et bredt spekter av MCU, DSP, ADCs / DACs, analoge kretser, RF-elektronikk, audio / video prosessing, HDMI systemer, konferansesystemer, embedded systemer, signalbehandling, brukergrensesnitt, systemer og nettverk

 

 


 

 

 

 

 

Serviceelektroniker / Radio og TV reperatør med noe kunnskap om digital teknologi

 

Vi har økende arbeidsmengde og søker ogde kandidater for test, reperasjon og service på våre produkter.
Arbeidet vil være ved fabrikken på Tau med oppgaver innenfor testing, feilsøking og service av egen-produserte produkter.

Passende bakgrunn er utdanning som elektronikk ingeniør, teknikker eller service-elektroniker. Har du annen relevant elektronikk utdannelse/kompetanse du mener kan passe for en slik stilling oppfordrer vi deg til å søke. Du må være løsningsorientert og ha god faglig innsikt.

Vi kan tilby faglige utfordringer i et spennende selskap som er i sterk vekst. Stor variasjon i produkter, et stort faglig miljø og trivelige kollegaer.
 

Arbeidssted Tau utenfor Stavanger.

Dersom dersom du er interesert i denne stillingen sender du en e-mail til work@electrocompaniet.no
Søknaden behandles konfidensielt. Stillingen ønskes besatt snarest mulig.

 

  Apply by e-mail to:  work@electrocompaniet.no